ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ KEIO UNIVERSITY ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ

Εδώ θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με υποτροφίες

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ KEIO UNIVERSITY ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ

Δημοσίευσηαπό grammateia » Παρ Φεβ 09, 2018 3:16 pm

Προκήρυξη υποτροφιών για φοιτητές του ΕΚΠΑ από το ΚΕΙΟ **University****της Ιαπωνίας*

Στο πλαίσιο της διμερούς συμφωνίας συνεργασίας του ΕΚΠΑ με το Πανεπιστήμιο ΚΕΙΟ της Ιαπωνίας προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο του ΚΕΙΟ υποτροφίες σπουδών στην Ιαπωνία σε φοιτητές/φοιτήτριες του ΕΚΠΑ ως εξής:

1.Για φοιτητές/τριες που επιθυμούν να σπουδάσουν στο ΚΕΙΟ για ένα πλήρες ακαδημαϊκό έτος προσφέρεται υποτροφία 1,200,00 JPYπαρεχόμενη ως εξής: 100,000 JPY/μήνα (11 μήνες) συν 100,000 JPY ως έξοδα εγκατάστασης ("ArrivalAllowance") κατά την άφιξη και εγγραφή τους στο ΚΕΙΟ.

2.Για φοιτητές/τριες που επιθυμούν να σπουδάσουν στο ΚΕΙΟ για ένα ακαδημαϊκό εξάμηνο σπουδών προσφέρεται υποτροφία ως εξής:

ØΓια σπουδές κατά το χειμερινό εξάμηνο 100,000 JPY/μήνα (6 μήνες), συν 100,000 JPY ως έξοδα εγκατάστασης ("ArrivalAllowance") κατά την άφιξη και εγγραφή τους στο ΚΕΙΟ.

ØΓια σπουδές κατά το εαρινό εξάμηνο 100,000 JPY/μήνα (4 μήνες), συν 100,000 JPY ως έξοδα εγκατάστασης ("ArrivalAllowance") κατά την άφιξη και εγγραφή τους στο ΚΕΙΟ.

_Έναρξη ισχύος υποτροφίας_: Χειμερινό εξάμηνο 2018-19. Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με τη συμφωνία συνεργασίας των δύο Πανεπιστημίων, κάθε χρόνο το ΕΚΠΑ δύναται να αποστείλει είτε 1 φοιτητή/τρια για ένα πλήρες ακαδημαϊκό έτος ή 2 φοιτητές/τριες για ένα ακαδημαϊκό εξάμηνο.
Η ανωτέρω υποτροφία θα είναι διαθέσιμη από το ΚΕΙΟ, ετησίως σε φοιτητές/τριες του ΕΚΠΑ για μία τριετία.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες να συμβουλεύονται την ιστοσελίδα: https://www.keio.ac.jp/en/academics/fields-of-study/ σχετικά με τους τομείς σπουδών και
την ιστοσελίδα http://www.ic.keio.ac.jp/en/study/excha ... endar.html <http://www.ic.keio.ac.jp/en/study/exchange/academic_calendar.html> σχετικά με τις ημερομηνίες εισδοχής

_Προθεσμία υποβολής αιτήσεων_:

Οι ενδιαφερόμενες/οι παρακαλούνται να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την καταθέσουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έως και τις*28 Μαρτίου 2018 *_στο κεντρικό Πρωτόκολλο του ΕΚΠΑ (Πανεπιστημίου 30, 10679, Αθήνα) υπόψιν κ. Μαρίας Βαρδάκη/, /Τμήμα Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σχέσεων._ Αιτήσεις που θα έχουν κατατεθεί με ελλιπή δικαιολογητικά δεν θα λαμβάνονται υπόψιν.

_Διαδικασία επιλογής:_ Η Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων θα προβεί στην επιλογή των πλέον επικρατεστέρων υποψηφίων. Τα κριτήρια της επιλογής θα είναι:

-Αποδεδειγμένη άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας επιπέδου C2. Απαιτείται επισύναψη αντιγράφων των σχετικών πιστοποιητικών γλωσσομάθειας, όπως αναφέρεται στην αίτηση.

-Αναλυτική βαθμολογία πτυχίου, από την οποία να προκύπτει ο μέσος όρος αριθμητικά.

-Συνοπτική παρουσίαση του λόγου για τον οποίο ενδιαφέρεται ο υποψήφιος για το πρόγραμμα αυτό.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία παρέχονται από το Τμήμα Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σχέσεων (υπόψιν κ. /Μαρίας Βαρδάκη, τηλ. 2103689731, //email: //mvardaki@uoa.gr <mailto:mvardaki@uoa.gr>/)
Συνημμένα
ΑΙΤΗΣΗ_υποτροφιών KEIO_.docx
(48.05 KiB) Έχει μεταφορτωθεί 5 φορές
grammateia
 
Δημοσιεύσεις: 1504
Εγγραφή: Παρ Φεβ 15, 2008 2:16 pm

Επιστροφή στο Υποτροφίες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης