Σελίδα 1 από 1

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α' ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 08, 2018 1:36 pm
από A kardiologiki
Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η Α΄ Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών συνεχίζει και φέτος την επιτυχημένη πορεία του μετεκπαιδευτικού προγράμματός της, προσπαθώντας να ενσωματώσει σε αυτό καθιερωμένη γνώση και νεότερες εξελίξεις.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μετεκπαιδευτικές διαλέξεις, συζητήσεις επί διαγνωστικών και θεραπευτικών προβλημάτων, συναντήσεις του Εργαστηρίου Αιμοδυναμικής και Επεμβατικής Καρδιολογίας, συναντήσεις του Eργαστηρίου αρρυθμιών και ηλεκτροφυσιολογίας, συναντήσεις του Yπερηχογραφικού Eργαστηρίου, βιβλιογραφική ενημέρωση και ερευνητικές συναντήσεις, όπως αναλυτικά εκτίθεται περιγράφεται στο αναρτημένο αρχείο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2018-2019.pdf
(1.14 MiB) Έχει μεταφορτωθεί 287 φορές

Το Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα της Α’ Καρδιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών με αιχμή τα «Μαθήματα της Τρίτης» έχει πρωτοστατούντα ρόλο στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των Ελλήνων Καρδιολόγων, διευκολύνοντάς τους να ενσωματώσουν τις σύγχρονες διαγνωστικές και θεραπευτικές γνώσεις στην καθημερινή ιατρική πράξη. Η επιτυχία του Προγράμματος είναι αποτέλεσμα του συνδυασμού της πείρας των καταξιωμένων συναδέλφων και του ενθουσιασμού και της παραγωγικότητας των νεότερων. Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στα στελέχη της Κλινικής αλλά και τους επιφανείς προσκεκλημένους για την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχή έκβαση του Μετεκπαιδευτικού Προγράμματος της Κλινικής.

Εύχομαι σε όλους υγεία και δημιουργικότητα για το νέο Ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Δημήτριος Τούσουλης
Καθηγητής Καρδιολογίας,
Διευθυντής Α΄ Καρδιολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών