Α' Νευρολογική Κλινική Αναπληρώσεις μαθ. (λόγω κατάληψης)

Α' Νευρολογική Κλινική Αναπληρώσεις μαθ. (λόγω κατάληψης)

Δημοσίευσηαπό grammateia » Τρί Νοέμ 03, 2015 1:14 am

Μετά την πρόσφατη κατάληψη, και προκειμένου να παράσχουμε μια (κατ’ εξαίρεση) διευκόλυνση στους φοιτητές που επιθυμούν συμμετάσχουν σε προαιρετικές εξετάσεις (και συγκεκριμένα στην προαιρετική εξέταση της Παρασκευής 20/11/2015) ανακοινώνουμε - επισυνάπτουμε πρόγραμμα αναπλήρωσης απουσιών της 4ης Ομάδας φοιτητών.
Σημειώνουμε επιπλέον τα κάτωθι.
1. Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός – ταυτόχρονη παρουσία πολλών φοιτητών που οδηγεί σε μειωμένο εκπαιδευτικό αποτέλεσμα, είναι απαραίτητη η αυστηρή τήρηση του συναπτόμενου προγράμματος. Φοιτητές που εμφανίζονται για αναπλήρωση πέραν των συγκεκριμένων ωρών – ημερομηνιών δε θα γίνονται δεκτοί.
2. Όπως ισχύει κατά τη διάρκεια των πρόσφατων ετών και όπως ρητώς αναφέρεται στη γενική περιγραφή του μαθήματος στο e-class: «…. Απουσίες πέραν της 1 εκπαιδευτικής ημέρας είναι απαραίτητο να αναπληρώνονται με παρουσία …». Λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί υπ’ αιτιότητα της κατάληψης, κατ΄εξαίρεση αναπληρώνουμε μόνο 1 εκ των 2 χαμένων ημερών. Συνεπώς για την 4η ομάδα θα γίνουν δεκτές απουσίες έως και 2 εκπαιδευτικών ημερών συνολικά. Φοιτητές που δεν πληρούν την άνωθι προϋπόθεση δεν γίνονται αποδεκτοί στις εξετάσεις.
3. Για επιπλέον ερωτήσεις-διευκρινήσεις: Λάμπρος Χουσιάδας - Γραμματεία Α Νευρολογικής Κλινικής, Τηλέφωνο 210-7289404
Συνημμένα
Α' Νευρολογική Κλινική Ομάδες Φοιτητών Οκτ2015 αναπληρώσεις2.xlsx
(14.86 KiB) Έχει μεταφορτωθεί 40 φορές
grammateia
 
Δημοσιεύσεις: 1696
Εγγραφή: Παρ Φεβ 15, 2008 2:16 pm

Επιστροφή στο 2015-2016

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης