Συμμετοχή στις εξετάσεις "Αναισθησιολογία- Επείγουσα Ιατρική" 02/07/2021 - 10:00 π.μ.

Εδώ θα βρείτε ανακοινώσεις σχετικές με τα υποχρεωτικά μαθήματα της σχολής
Απάντηση
emergency medicine
Δημοσιεύσεις: 20
Εγγραφή: Τρί Μαρ 09, 2021 6:25 am

Συμμετοχή στις εξετάσεις "Αναισθησιολογία- Επείγουσα Ιατρική" 02/07/2021 - 10:00 π.μ.

Δημοσίευση από emergency medicine »

Οι εξετάσεις του μαθήματος κορμού "Αναισθησιολογία- Επείγουσα Ιατρική" θα διεξαχθούν γραπτά εξ' αποστάσεως την Παρασκευή 2 Ιουλίου, ώρα 10.00 π.μ.- 11.00 π.μ. (διάρκεια 1 ώρας)
Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν με τη μέθοδο των ερωτήσεων της πολλαπλής επιλογής απαντήσεων με μια σωστή απάντηση.

Παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες να μπουν στην πλατφόρμα η-Τάξη στο φάκελο "Ομάδες χρηστών" στην κατηγορία «Συμμετοχή στις εξετάσεις "Αναισθησιολογία- Επείγουσα Ιατρική" 02/07/2021 - 10:00 π.μ.» και να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους κάνοντας εγγραφή τους.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής σας στις εξετάσεις: Πέμπτη 24/6/2021

Για τον έγκαιρο και βέλτιστο προγραμματισμό των εξετάσεων λόγω του πολύ μεγάλου αριθμού φοιτητών/τριών, παρακαλούμε θερμά να δηλώσουν συμμετοχή εντός της προθεσμίας μόνο όσοι φοιτητές/τριες είναι απόλυτα σίγουροι/ες ότι επιθυμούν να εξεταστούν.

Οι φοιτητές/τριες με αναπηρία και μαθησιακές δυσκολίες, που έχουν υποβάλλει αίτηση για προφορική εξέταση, η οποία έχει εγκριθεί από την Κοσμητεία, εξετάζονται προφορικά.
Παρακαλούνται οι συγκεκριμένοι φοιτητές/τριες να αποστείλουν την απόφαση της Κοσμητείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση nniki877@gmail.com.
Η συγκεκριμένη κατηγορία φοιτητών θα εξεταστεί εξ' αποστάσεως προφορικά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΖΟΟΜ μετά τις 2 Ιουλίου κατόπιν συνεννόησης.

Οι υπεύθυνοι του μαθήματος
Καθηγήτρια κα. Κασσιανή Θεοδωράκη
Καθηγήτρια κα. Παρασκευή Ματσώτα
Καθηγητής κ. Ιωάννης Παρίσης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υποχρεωτικά Μαθήματα”