ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΓΝ "ΑΤΤΙΚΟΝ"_ΑΚΑΔ. ΕΤΟΣ 2021-2022

Εδώ θα βρείτε ανακοινώσεις σχετικές με τα υποχρεωτικά μαθήματα της σχολής
Απάντηση
b_ofthalmologiki
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: Δευ Νοέμ 18, 2019 10:12 am

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΓΝ "ΑΤΤΙΚΟΝ"_ΑΚΑΔ. ΕΤΟΣ 2021-2022

Δημοσίευση από b_ofthalmologiki »

Καλή σας ημέρα,
Τα μαθήματα της Οφθαλμολογίας για τους/τις φοιτητές/τριες της 5ης ομάδας (ακαδημαϊκού έτους 2021-2022) που θα ασκηθούν στη Β’ Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική, θα ξεκινήσουν διά ζώσης την προσεχή Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 8.30πμ στο αμφιθέατρο «Κ. Δημόπουλος», στο κτίριο ΑΚΙΣΑ του Π.Γ.Ν. «Αττικόν».

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, η συμμετοχή των φοιτητών/τριών στη διά ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία γίνεται, εφόσον πληρούν μία από τις παρακάτω προϋποθέσεις:
1.Ολοκλήρωση προ τουλάχιστον 14 ημερών του εμβολιασμού τους για κορωνοϊό COVID-19 και προσκόμιση του πιστοποιητικού εμβολιασμού τους,
2.Προσκόμιση πιστοποιητικού νόσησης τελευταίου εξαμήνου,
3.Αρνητική διάγνωση σε εργαστηριακό έλεγχο (rapid ή PCR) για κορωνοϊό 2 φορές την εβδομάδα, με δική τους δαπάνη, έως 48 ώρες πριν την προσέλευσή τους στα ΑΕΙ, κάθε Τρίτη και Παρασκευή και επίδειξη της βεβαίωσης αρνητικού αποτελέσματος.
Από 30.9.2021 η συμμετοχή των φοιτητών των Σχολών Επιστημών Υγείας σε εκπαιδευτική διαδικασία ή πρακτική/κλινική άσκηση σε φορείς του δημοσίου ή ιδιωτικού τομέα για τους οποίους έχει καταστεί υποχρεωτικός ο εμβολιασμός πραγματοποιείται μόνο κατόπιν απόδειξης ότι έχει πραγματοποιηθεί η πρώτη ή μονοδοσική δόση εμβολίου κατά του COVID-19, η δε ολοκλήρωση του εμβολιαστικού κύκλου πρέπει να γίνει στον προβλεπόμενο χρόνο.
Προς διευκόλυνση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, παρακαλείσθε όπως έχετε μαζί σας τα αντίστοιχα πιστοποιητικά την ημέρα έναρξης των μαθημάτων προς έλεγχο από τη γραμματεία της Κλινικής.
Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να απευθύνεστε στο email της Γραμματείας: bofthalmologiki@attikonhospital.gr ή εναλλακτικά στο eirchat@med.uoa.gr
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, επίσης, ότι το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων και πληροφορίες σχετικά με το μάθημα είναι αναρτημένα στο eclass του μαθήματος (MED1542).

Καλή αρχή!
Ειρήνη Χατζηράλλη
Επίκουρη Καθηγήτρια Οφθαλμολογίας ΕΚΠΑ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υποχρεωτικά Μαθήματα”