Α΄Ω.Ρ.Λ. ΚΛΙΝΙΚΗ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞ' ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΕΣΩ e-class - 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Εδώ θα βρείτε ανακοινώσεις σχετικές με τα υποχρεωτικά μαθήματα της σχολής
Απάντηση
a_wrl
Δημοσιεύσεις: 37
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2020 12:54 pm

Α΄Ω.Ρ.Λ. ΚΛΙΝΙΚΗ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞ' ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΕΣΩ e-class - 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Δημοσίευση από a_wrl »

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞ' ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΕΣΩ e-class - 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Η εξέταση του μαθήματος θα διεξαχθεί με γραπτή εξ’ αποστάσεως εξέταση με ταυτόχρονη χρήση της εφαρμογής τηλεδιάσκεψης Google Meet μέσω του συνδέσμου https://meet.google.com/dyf-jayd-sjo και της πλατφόρμας eClass (https://eclass.uoa.gr/) με τη χρήση του εργαλείου ‘Ασκήσεις’.

Για τη συμμετοχή σας στην εξέταση θα πρέπει να διαθέτετε τα εξής:
  • Ηλεκτρονικό υπολογιστή (όχι κινητό τηλέφωνο ή tablet) με ταν οποίο να μπορείτε να συνδεθείτε ταυτόχρονα με την εφαρμογή Google Meet και στο eClass
  • Πρόσφατο λειτουργικό σύστημα Windows ή MacOs ή iOS ή Android
  • Σύνδεση στο Διαδίκτυο
  • Φυλλομετρητή ή την ειδική εφαρμογή (όπου απαιτείται) για την πρόσβαση στην εφαρμογή τηλεδιάσκεψης και το eClass
  • Κάμερα, ηχεία και μικρόφωνο, για την επικοινωνία με τον διδάσκοντα και/ή τους επιτηρητές.
  • Ιδρυματικό Λογαριασμό (λογαριασμό στο my-studies)
Η σύνδεση σας στην εφαρμογή τηλεδιάσκεψης και στην πλατφόρμα eClass θα γίνει υποχρεωτικά με τη χρήση του λογαριασμού σας (username@uoa.gr για το GoogleMeet). Αρχικά, κάθε επιτηρητής θα ταυτοποιεί τους φοιτητές της ομάδας του με επίδειξη της ταυτότητάς τους (φοιτητικής ή αστυνομικής) και στη συνέχεια θα τους επιβλέπει καθ' όλη τη διάρκεια της εξέτασης. Σε περίπτωση κατά την οποία κάποιος εξεταζόμενος αποσυνδεθεί από το Διαδίκτυο ή χαθεί η οπτική επαφή μαζί του, τότε ανάλογα με την κρίση του εξεταστή, μπορεί να διακοπεί η εξέτασή του και οφείλει να εξεταστεί (με φυσική παρουσία ή εξ' αποστάσεως) στην επόμενη εξεταστική. Απαγορεύεται η παράλληλη χρήση κινητού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της επίλυσης των θεμάτων, καθώς και η ύπαρξη δεύτερου υπολογιστή στον χώρο που παρευρίσκεται ο εξεταζόμενος.

Το ΕΚΠΑ σε καμία περίπτωση δεν επεξεργάζεται με αυτοματοποιημένο τρόπο τα προσωπικά σας δεδομένα και δεν προβαίνει στη δημιουργία προφίλ. Για κάθε εξέταση και σε όλη την διάρκεια που θα είναι ανοιχτές οι κάμερες και τα μικρόφωνα σας για τις ανάγκες της εξέτασης, το ΕΚΠΑ δεν θα καταγράψει και δεν θα συλλέξει για κανένα λόγο προσωπικά σας δεδομένα εικόνας και ήχου. Απαγορεύεται η καταγραφή από οποιονδήποτε μέρους ή όλης της εξέτασης με ηλεκτρονικά μέσα.

Προσοχή βεβαιωθείτε ότι συνδέεστε τις παραπάνω εφαρμογές με τον ιδρυματικό σας λογαριασμό και όχι ως guest.

Για τον έλεγχο της σύνδεσης και της σχετικής λειτουργικότητας στις «Ασκήσεις» στο eClass μπορείτε να δοκιμάσετε να συνδεθείτε στο δοκιμαστικό για εγγραφή μάθημα https://eclass.uoa.gr/courses/NOC230/ με τον ιδρυματικό σας λογαριασμό (τον λογαριασμό που χρησιμοποιείται στο my-studies ή στις δηλώσεις συγγραμμάτων στον ΕΥΔΟΞΟ) και επιλέξτε το σύνδεσμο 'Δοκιμαστική 'Ασκηση'

Η καθ’ αυτή εξέταση θα γίνει μέσω 40 ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής και ο διάρκεια της εξέτασης θα είναι 45 λεπτά.

Η σύνδεση με την πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης θα γίνει στις 14:30, οπότε θα ξεκινήσει και η διαδικασία ταυτοποίησης. Η εξέταση μέσω του e-class θα ξεκινήσει στις 15:00 και θα λήξει αυτόματα μετά από 45 λεπτά.

Για να πλοηγηθείτε από τη μία ερώτηση στην επόμενη ή στην προηγούμενη, θα πρέπει να πατάτε το κομβίο ‘Προηγούμενη’ ή ‘Επόμενη’, και όχι υποβολή. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε το κομβίο ‘Υποβολή’ πριν την αυτόματη λήξη της εξέτασης. Επίσης, προσοχή μην το πατήσετε πρόωρα πριν απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις!

Θα ήθελα να ενημερώσω ότι για να συμμετέχετε στις εξετάσεις θα πρέπει:

1. Να έχετε ασκηθεί κανονικά

2. Να έχετε δηλώσει το μάθημα στο my-studies

3. Να έχετε δηλώσει εμπρόθεσμα συμμετοχή στην εξέταση

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, η προσπάθεια δεν θα βαθμολογηθεί.

Παρακαλώ, επικοινωνήστε, οπωσδήποτε, με την Γραμματεία της Κλινικής, πριν δηλώσετε την συμμετοχή σας στις Εξετάσεις.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 2088031 - 030 (Παυλή Ρένα)

Καλή επιτυχία σε όλους!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υποχρεωτικά Μαθήματα”