ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Εδώ θα βρείτε ανακοινώσεις σχετικές με τα επιλεγόμενα μαθήματα της σχολής
Απάντηση
Genetiki_Anthrwpou
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: Τετ Σεπ 15, 2021 9:57 am

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Δημοσίευση από Genetiki_Anthrwpou »

Αγαπητοί φοιτητές
Η εξέταση του κατ’ επιλογήν υποχρεωτικού μαθήματος «ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ: ΚΛΙΝΙΚΗ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ» θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως μέσω της πλατφόρμας e-class, στις 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 και ώρα 15:00 – 17:00.
Όλοι οι φοιτητές που επιθυμούν να εξεταστούν είναι υποχρεωμένοι να το δηλώσουν στο ερωτηματολόγιο: https://eclass.uoa.gr/modules/questionn ... 1&pid=6933 έως και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου.
Όσοι φοιτητές έχουν σημαντικούς λόγους και πρέπει να εξεταστούν ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ είναι επίσης υποχρεωμένοι να το δηλώσουν στο ίδιο ερωτηματολόγιο επιλέγοντας την αντίστοιχη απάντηση, προκειμένου να οργανωθεί η εξέταση τους με φυσική παρουσία στο χώρο του εργαστηρίου Ιατρικής Γενετικής.
Οι φοιτητές που θα δηλώσουν συμμετοχή στην δια ζώσης εξέταση ΔΕΝ θα έχουν πρόσβαση στην εξέταση μέσω e-class στις 30 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:00-17:00.
Για την ταυτοπροσωπία και την πλατφόρμα που θα χρησιμοποιηθεί θα ενημερωθείτε έγκαιρα με ανακοίνωση στο e-class
ΠΡΟΣΟΧΗ:
1. Για αυτούς που θα εξεταστούν εξ αποστάσεως
Πρόσβαση στην άσκηση θα έχουν μόνο αυτοί που συμπλήρωσαν το ερωτηματολόγιο στο παραπάνω link και επί πλέον επέλεξαν την εξ αποστάσεως εξέταση – e-class. Όσοι δεν συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να δώσουν εξετάσεις γιατί η Άσκηση της εξέτασης θα προεπιλεγεί από τον διδάσκοντα να είναι ορατή και προσβάσιμη μόνο σε αυτούς που το έχουν δηλώσει.
2. Για αυτούς που θα εξεταστούν δια ζώσης
Θα ενημερωθούν με ανακοίνωση στο e-class σχετικά με τον χώρο και το χρόνο που θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις, οι οποίες είμαστε υποχρεωμένοι να διεξαχθούν τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού COVID-19.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ:
Δικαίωμα συμμετοχής στην εξέταση του μαθήματος έχουν μόνο όσοι έχουν δηλώσει το μάθημα στην αρχή του εξαμήνου στο «my studies» συμπεριλαμβάνονται και οι επί πτυχίω φοιτητές.
Για οποιαδήποτε απορία, επικοινωνείτε με την Γραμματεία στο dbellou@med.uoa.gr ή τηλεφωνικά στο 210-7795553

Για την προετοιμασία σας για την εξέταση του μαθήματος, βρείτε στις ΑΣΚΗΣΕΙΣ μια μόνο Άσκηση εμπέδωσης με τα 120 θέματα) που δόθηκαν από τους διδάσκοντες https://eclass.uoa.gr/modules/exercise/ ... seId=14128
Η άσκηση αυτή θα είναι στη διάθεσή σας μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της ημέρας που θα γίνει η εξέταση. Μπορείτε να λύσετε την άσκηση χωρίς περιορισμό όσες φορές χρειαστείτε.
Καλό διάβασμα για την προετοιμασία σας και καλή επιτυχία στην εξεταστική.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επιλεγόμενα Μαθήματα”