Σελίδα 1 από 1

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ - ΜΑΪΟΥ 2020

Δημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 30, 2020 1:08 pm
από grammateia
Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων της πολιτείας κατά της εξάπλωσης του Κορωνοϊού COVID-19 και προς αποφυγή του συνωστισμού, σας γνωρίζουμε ότι η Ορκωμοσία που αφορά την επαναληπτική εξεταστική περίοδο, Απριλίου - Μαϊου, για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, δεν θα πραγματοποιηθεί ως είθισται με την καθιερωμένη τελετή στην Κεντρική Αίθουσα του ΕΚΠΑ.

Ωστόσο προς διευκόλυνσή σας, όσοι φοιτητές έχουν καταθέσει ηλεκτρονική αίτηση για ορκωμοσία, έχοντας λάβει ήδη τη βεβαίωση περάτωσής τους, θα μπορέσουν να παραλάβουν τα πτυχία τους (με ημερομηνία ορκωμοσίας 7/7/2020), τις αντίστοιχες βεβαιώσεις και αναλυτικές βαθμολογίες, από τη Γραμματεία της Σχολής, την Τρίτη 07 Ιουλίου 2020 μεταξύ 12:00 και 12:30.

Σημείωση:
Τα αντίγραφα πτυχίων θα δοθούν στην είσοδο του κτηρίου διοίκησης (κτήριο 13) αποκλειστικά στον ενδιαφερόμενο και μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.
Σε περίπτωση παραλαβής των αντιγράφων από έτερο πρόσωπο, απαραίτητη θα είναι πέραν της ταυτότητας και η προσκόμιση σχετικής εξουσιοδότησης.

Παρακαλούμε να τηρείται κατά την παραλαβή των αντιγράφων πτυχίου, ο κανόνας ασφαλούς απόστασης 2 μέτρων.