ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Εδώ θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις ορκωμοσίες
Απάντηση
grammateia
Δημοσιεύσεις: 491
Εγγραφή: Κυρ Σεπ 29, 2019 9:12 pm

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Δημοσίευση από grammateia »

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο των πρωτόγνωρων συνθηκών που αντιμετωπίζουμε, των προληπτικών μέτρων της πολιτείας κατά της εξάπλωσης του Κορωνοϊού COVID-19 και προς αποφυγή του συνωστισμού, σας γνωρίζουμε ότι η Ορκωμοσία που αφορά στη Χειμερινή εξεταστική περίοδο, Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου, για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, δεν θα πραγματοποιηθεί ως είθισται με την καθιερωμένη τελετή στην Κεντρική Αίθουσα του ΕΚΠΑ.

Ωστόσο προς διευκόλυνσή σας, όσοι φοιτητές έχουν καταθέσει ηλεκτρονική αίτηση για ορκωμοσία, έχοντας λάβει ήδη τη βεβαίωση περάτωσής τους, θα μπορέσουν να παραλάβουν τα πτυχία τους (με ημερομηνία ορκωμοσίας 1/4/2020), τις αντίστοιχες βεβαιώσεις και αναλυτικές βαθμολογίες, από τη Γραμματεία της Σχολής, την Τετάρτη 01 Απριλίου 2020 μεταξύ 12:00 και 12:30.

Σημείωση:
Τα αντίγραφα πτυχίων θα δοθούν στην είσοδο του κτηρίου διοίκησης (κτήριο 13) αποκλειστικά στον ενδιαφερόμενο και μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.
Σε περίπτωση παραλαβής των αντιγράφων από έτερο πρόσωπο, απαραίτητη θα είναι πέραν της ταυτότητας και η προσκόμιση σχετικής εξουσιοδότησης.
Μόλις ομαλοποιηθεί η κατάσταση θα δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής στην εθιμοτυπική διαδικασία της Ορκωμοσίας στην Κεντρική Αίθουσα του ΕΚΠΑ (Πανεπιστημίου 30) και θα κληθείτε να κάνετε αιτήσεις για έκδοση Περγαμηνής. θα λάβετε σχετική ενημέρωση.

Παρακαλούμε να τηρείται κατά την παραλαβή των αντιγράφων πτυχίου, ο κανόνας ασφαλούς απόστασης 2 μέτρων.

Θερμά συγχαρητήρια!

Ο Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής
Καθηγητής Πέτρος Π. Σφηκακης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ορκωμοσίες”