Αναζήτηση νέων μελών για την ομάδα iGEM Athens 2022

Εδώ θα βρείτε Γενικές Ανακοινώσεις
Απάντηση
grammateia
Δημοσιεύσεις: 1344
Εγγραφή: Δευ Σεπ 30, 2019 12:12 am

Αναζήτηση νέων μελών για την ομάδα iGEM Athens 2022

Δημοσίευση από grammateia »

Χαίρετε! Είμαστε η ομάδα iGEM Athens 2021 και αναζητούμε νέα μέλη για την ομάδα του 2022! Μετά από 4 χρόνια συνεχόμενων επιτυχιών ελληνικών ομάδων στον παγκόσμιο διαγωνισμό συνθετικής βιολογίας iGEM, θέλουμε να βρούμε την νέα ομάδα iGEM Athens με σκοπό να συμμετάσχει στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Συνθετικής Βιολογίας τη χρονιά του 2022!

Για ακόμα μία φορά, φοιτητές από τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Αθήνας συνεργάζονται για τη δημιουργία μιας διεπιστημονικής ομάδας, με σκοπό τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό iGEM 2022, τον μεγαλύτερο και διεθνώς αναγνωρισμένο διαγωνισμό στον τομέα της Συνθετικής Βιολογίας. Στα πλαίσια αυτού του διαγωνισμού τα νέα μέλη της ομάδας θα πρέπει να σκεφτούν ένα ερευνητικό πρότζεκτ και να το υλοποιήσουν μέσω πειραμάτων και πληροφορικών εργαλείων αλλα και να βρουν τρόπο να το χρηματοδοτήσουν. Επιπροσθέτως, η ομάδα αποσκοπεί στη διάδοση της συνθετικής βιολογίας στο ευρύτερο κοινό και στην παραγωγική αλληλεπίδραση μαζί του μέσω πολυποίκιλων εκδηλώσεων που τα ίδια τα μέλη θα πρέπει να οργανώσουν. Τελικός σκοπός της ομάδας είναι να παρουσιάσουν το τι κατάφεραν όλη την χρονιά στο παγκόσμιο Jamboree που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο του 2022 στο Παρίσι.

Παρακάτω μπορείς να μάθεις περισσότερα σχετικά με το διαγωνισμό iGEM και αν ενδιαφέρεσαι να συμπληρώσεις την Αίτηση Συμμετοχής μεχρι τις 06/12/2021!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... sp=sf_link
Ψάχνουμε για νέα μέλη με ενθουσιασμό, συνεργατικότητα και πάθος για την επιστήμη!

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας παρακάτω:

Info email: igemathens2021@gmail.com
Facebook: @iGEM.Athens
Instagram: @igemathens
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές Ανακοινώσεις”