Επιβεβαίωση συμμετοχής φοιτητή στην πτυχιακή εξέταση του μαθήματος Φαρμακολογία IΙ Ιατρικής 16/12/2021

Εδώ θα βρείτε ανακοινώσεις σχετικές με τα υποχρεωτικά μαθήματα της σχολής
Απάντηση
pharmakologia
Δημοσιεύσεις: 71
Εγγραφή: Δευ Οκτ 14, 2019 5:42 pm

Επιβεβαίωση συμμετοχής φοιτητή στην πτυχιακή εξέταση του μαθήματος Φαρμακολογία IΙ Ιατρικής 16/12/2021

Δημοσίευση από pharmakologia »

Καλούνται οι φοιτητές/τριες της Ιατρικής να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους στις προφορικές επί πτυχίω εξετάσεις του μαθήματος Φαρμακολογίας ΙΙ της επαναληπτικής εξεταστικής Δεκεμβρίου 2020-2021 που θα διεξαχθούν διά ζώσης την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 08.30 στο αμφιθέατρο «Δ. Βαρώνος» του Εργ. Φαρμακολογίας (Κτήριο 16, 1ος όροφος).

Οι δηλώσεις συμμετοχής βρίσκονται στην πλατφόρμα η-Τάξη στο φάκελο Ερωτηματολόγια Επιβεβαίωση συμμετοχής φοιτητή στην πτυχιακή εξέταση του μαθήματος Φαρμακολογία ΙI Ιατρικής 16/12/2021 και θα γίνονται δεκτές από την Τρίτη 30-11-2021, ώρα 13.30 έως την Δευτέρα 13-12-2021, ώρα 23.55.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι φοιτητές :

1. Έχουν δηλώσει το μάθημα στο στο my-studies αλλιώς ο βαθμός δεν κρατείται
2. πληρούν υποχρεωτικά μια από τις ακόλουθες προϋποθέσεις: α) έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοϊό COVID-19, β) έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοϊό COVID-19 με μία (1) δόση εμβολίου λόγω νόσησής τους από κορωνοϊό COVID-19, γ) έχουν νοσήσει από κορωνοϊό COVID-19 και έχει παρέλθει χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των είκοσι (20) ημερών και μικρότερο των εκατόν ογδόντα (180) ημερών από την ημερομηνία διάγνωσής τους ως θετικού κρούσματος κατόπιν διεξαγωγής εργαστηριακού ελέγχου, ή δ) έχουν διαγνωσθεί αρνητικοί είτε σε εργαστηριακό έλεγχο για κορωνοϊό COVID-19 με τη μέθοδο PCR που έχει διενεργηθεί με τη λήψη στοματοφαρυγγικού ή ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος, είτε σε εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapid test). Ο εργαστηριακός έλεγχος νόσησης διενεργείται δύο (2) φορές εβδομαδιαίως έως σαράντα οχτώ (48) ώρες πριν από την Τρίτη και την Παρασκευή αντίστοιχα.

Οι φοιτητές θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν μαζί τους, σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή το απαιτούμενο ανά περίπτωση πιστοποιητικό ή βεβαίωση που αποδεικνύει την πλήρωση στο πρόσωπό τους μιας εκ των προϋποθέσεων που ορίζονται καθώς και το σχετικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας (φοιτητική ταυτότητα ή αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο).

Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Σε περίπτωση που κάποιος φοιτητής δεν έχει μαζί του τα απαραίτητα έγγραφα δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στο αμφιθέατρο.

H Γραμματεία του Εργ. Φαρμακολογίας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υποχρεωτικά Μαθήματα”