Επιβεβαίωση συμμετοχής φοιτητή στην πτυχιακή εξέταση του μαθήματος Φαρμακολογία Ι Ιατρικής 13/04/2022

Εδώ θα βρείτε ανακοινώσεις σχετικές με τα υποχρεωτικά μαθήματα της σχολής
Απάντηση
pharmakologia
Δημοσιεύσεις: 71
Εγγραφή: Δευ Οκτ 14, 2019 5:42 pm

Επιβεβαίωση συμμετοχής φοιτητή στην πτυχιακή εξέταση του μαθήματος Φαρμακολογία Ι Ιατρικής 13/04/2022

Δημοσίευση από pharmakologia »

Καλούνται οι φοιτητές/τριες της Ιατρικής να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους στις επί πτυχίω εξετάσεις του μαθήματος Φαρμακολογίας Ι της εξεταστικής περιόδου Απριλίου-Μαΐου 2021-2022 που θα διεξαχθούν προφορικά διά ζώσης την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022, ώρα 15.00 π.μ. στο αμφιθέατρο «Δ. Βαρώνος» του Εργ. Φαρμακολογίας (Κτήριο 16, 1ος όροφος).

Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι υποχρεωτικές, βρίσκονται στο φάκελο Ερωτηματολόγια Επιβεβαίωση συμμετοχής φοιτητή στην πτυχιακή εξέταση του μαθήματος Φαρμακολογία I Ιατρικής 13/04/2022 και θα γίνονται δεκτές από την Δευτέρα 04/04/2022, ώρα 15.00 έως την Δευτέρα 11/4/2022, ώρα 23.55.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι φοιτητές/τριες έχουν δηλώσει το μάθημα στο my-studies αλλιώς ο βαθμός δεν κρατείται.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με τη συμμετοχή στις εξετάσεις του χειμερινού ακαδημαϊκού εξαμήνου σας γνωστοποιούμε τα παρακάτω:

Όλοι οι φοιτητές που προσέρχονται στο Α.Ε.Ι./Α.Ε.Α. για τη συμμετοχή τους σε γραπτές ή προφορικές εξετάσεις υποχρεούνται να υποβάλλουν δήλωση στην πλατφόρμα edupass (https://edupass.gov.gr), εάν δεν έχουν ήδη υποβάλει σχετική δήλωση κατά τη διάρκεια του χειμερινού εξαμήνου. Επιπλέον, οφείλουν να εφαρμόζουν τα ακόλουθα μέτρα προστασίας:
α) η συμμετοχή στα εξεταζόμενα μαθήματα πραγματοποιείται υποχρεωτικά με έλεγχο ταυτοπροσωπίας των φοιτητών και παράλληλη επίδειξη:

είτε πιστοποιητικού εμβολιασμού σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 9 της υπ’ αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 81558/30.12.2021 Κοινής Υπουργικής Απόφασης, όπως αυτή εκάστοτε ισχύει,
είτε πιστοποιητικού νόσησης σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 9 της υπ’ αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 81558/30.12.2021 κοινής Υπουργικής Απόφασης, όπως αυτή εκάστοτε ισχύει,
είτε βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου κατόπιν διεξαγωγής μοριακού τεστ (PCR) έως εβδομήντα δύο (72) ωρών ή γρήγορου τεστ αντιγόνου (rapid) έως σαράντα οχτώ (48) ώρες πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της εξέτασης του μαθήματος.
β) η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της εξέτασης για όλους τους συμμετέχοντες σε αυτή. Συστήνεται η χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας (FFP2 ή KN95) ή εναλλακτικά διπλής μάσκας .

Φοιτητές που νοσούν με λοίμωξη, δεν θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις για όσο χρονικό διάστημα βρίσκονται σε απομόνωση σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο απομόνωσης. Η απουσία τους λόγω νόσησης τεκμαίρεται μέσω της καταγραφής τους στην πλατφόρμα edupass. Οι συγκεκριμένοι φοιτητές θα εξεταστούν σε άλλη ημερομηνία που θα οριστεί.


Η Γραμματεία του Εργ. Φαρμακολογίας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υποχρεωτικά Μαθήματα”