Υποτροφίες για την Εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας

Εδώ θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με υποτροφίες
Απάντηση
grammateia
Δημοσιεύσεις: 1332
Εγγραφή: Δευ Σεπ 30, 2019 12:12 am

Υποτροφίες για την Εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας

Δημοσίευση από grammateia »

Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε, ότι το μη κερδοσκοπικό Ίδρυμα Υποτροφιών Μιχαήλ Λάσκαρη χορηγεί για το Ακαδημαϊκό έτος 2023-2024,
120 υποτροφίες σε Έλληνες και Ελληνίδες άνω των 12 ετών για την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας. Υποτροφίες δίδονται για όλα τα επίπεδα, από αρχάριους μέχρι και Proficienc και περιλαμβάνουν όχι μόνο τα δίδακτρα, αλλά και τα βιβλία. Έχουν διάρκεια ενός έτους με δυνατότητα ανανέωσης για επόμενα έτη. Τα μαθήματα διεξάγονται στα δύο συμβεβλημένα, μη κερδοσκοπικά φροντιστήρια του Ιδρύματος, δηλαδή στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ντέσσυ Τοπουζίδου στην Βούλα και στη Σχολή Αγγλικών Εστίας Νέας Σμύρνης, Νέα Σμύρνη.

Οι υποψήφιοι πρέπει να:

1) Είναι τουλάχιστον 12 ετών

2) Έχουν Ελληνική καταγωγή

3) Είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι

4) Έχουν κατοικήσει στην Ελλάδα, Κύπρο ή Κωνσταντινούπολη για
τουλάχιστον 6 μήνες πριν από την υποβολή αίτησης για υποτροφία.

Οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να στείλουν τις συμπληρωμένες αιτήσεις μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, από την Δευτέρα 09 Ιανουαρίου 2023, μέσω email, φαξ ή ταχυδρομικώς στο Ίδρυμα Υποτροφιών Μιχαήλ Λάσκαρη. Ο αριθμός νέων αιτήσεων που θα δεχτούμε για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, είναι 75 για κάθε εκπαιδευτήριο με προθεσμία υποβολής των αιτήσεων την Παρασκευή, 31Μαρτίου, 2023. Εάν συμπληρωθεί ο αριθμός των 75 νέων αιτήσεων πριν την συγκεκριμένη ημερομηνία, θα υπάρχει αντίστοιχη ενημέρωση στην ιστοσελίδα μας και δεν θα γίνουν δεκτές άλλες αιτήσεις. Αιτήσεις μπορούν να προμηθευτούν από την ιστοσελίδα μας: www <http://www.lascaristrust.gr/> .lascaristrust.gr ή να επικοινωνήσουν με το Ίδρυμα Υποτροφιών Μιχαήλ Λάσκαρη, για να τους αποσταλεί μέσω email ή φαξ από την Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023.

Με εκτίμηση,
Ευαγγελία Λαΐου
Διαχειρίστρια
______________________________________
Ίδρυμα Υποτροφιών Μιχαήλ Λάσκαρη
Τ.Θ. 51122, Τ.Κ. 14510, Κηφισιά
<http://www.lascaristrust.gr/> www.lascaristrust.gr
Τηλ/ Φαξ: 210 72 99 170
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υποτροφίες”